κατασκευή μοναδικών ιστοσελιδων


Ευριπίδου 36, 18532, Πειραιάς

215 555 70 04

 

 

Slider

Δυναμικές & στατικές ιστοσελίδες

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, σας προτείνουμε την τεχνολογία που σας καλύπτει, με το χαμηλότερο κόστος.

Οι Υπηρεσίες!

Περισσότερα

Ελάτε στην Arbor!

Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε τη νέα ιστοσελίδα σας και τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες internet, που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας.

Δυναμικές ιστοσελίδες

Η Arbor σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων με τη χρήση των πιο διαδεδομένων και επιτυχημένων Content Management Systems (Joomla, WordPress, Liferay, Drupal) με δυνατότητα διαχείρισης από το προσωπικό σας. Ο σχεδιασμός στοχεύει στην καλύτερη παρουσίαση της επιχείρησής σας για εξαιρετική επικοινωνία με το target group της αγοράς σας. Η αρχιτεκτονική των δυναμικών ιστοσελίδων είναι ανοικτή και επεκτάσιμη και με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείται γρήγορη και εύκολη διαχείριση περιεχομένου αλλά και προσθήκη νέων λειτουργιών και υπηρεσιών για τους επισκέπτες σας, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Στατικές ιστοσελίδες

Ασυναγώνιστο πλεονέκτημα είναι ο οικονομικός τους χαρακτήρας σε συνδυασμό με την αρμονική κίνηση των στοιχείων και τη μεγάλη ταχύτητα στα κινητά τηλέφωνα. Η χρήση Jquery δημιουργεί όμορφες ιστοσελίδες που κρατούν ψηλά το ενδιαφέρον του επισκέπτη χωρίς να απαιτείται υψηλή ταχύτητα σύνδεσης.

Responsive design

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας ανταποκρίνεται σε όλες τις διαστάσεις της οθόνης του χρήστη παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης στον επισκέπτη της σελίδας. Και αυτό γιατί προσαρμόζει τα στοιχεία της κατάλληλα ανάλογα με την συσκευή του επισκέπτη, για τέλεια εικόνα της ιστοσελίδας σας, εύκολη ανάγνωση και εύκολη πλοήγηση σε όλες τις συσκευές (Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop).

Δυναμικές ιστοσελΙΔες

Mε τη χρήση των πιο διαδεδομένων και επιτυχημένων Content Management Systems και δυνατότητα διαχείρισης από το προσωπικό σας.

Στατικές ιστοσελίδες

Ασυναγώνιστο πλεονέκτημα είναι ο οικονομικός τους χαρακτήρας και η μεγάλη ταχύτητα στα κινητά τηλέφωνα.

Responsive design

Τέλεια εικόνα της ιστοσελίδας σας, εύκολη ανάγνωση και εύκολη πλοήγηση σε όλες τις συσκευές των επισκεπτών σας.