Δυναμικά στα social media


Η παρουσία σας στα social media είναι πλέον επιτακτική λόγω της ραγδαία αυξανόμενης χρήσης τους από το αγοραστικό σας κοινό.

Σχεδόν όλες οι ηλικίες και συγκεκριμένα target groups κάνουν εκτενή χρήση του Facebook και το γεγονός αυτό επιβάλλει την αξιοποίησή τους ως το πλέον κρίσιμο μέσο διαφήμισης της επιχείρησής σας.

Δημιουργήστε της δική σας facebook page και στοχεύστε μόνο στους δικούς σας υποψήφιους πελάτες ενώ παράλληλα κρατήστε ανοιχτή την άμεση επικοινωνία μαζί τους με διαγωνισμούς, ενημερώσεις, προσφορές κ.ά.

Ανάλογα με το είδος της επιχείρησής σας, μπορεί να πρέπει να αναπτύξετε παρουσία και στα άλλα ευρέως διαδεδομένα social media όπως το Twitter και το Instagram αλλά και στο YouTube.

H παρουσία σας α κοστίσει χαμηλά και θα έχετε χειροπιαστά αποτελέσματα πάνω στην απόδοση της διαφήμισης σας.

Facebook ads

Aνάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού, αξιοποιούμε κατάλληλα τα Insights και παρακολουθούμε και διαχειριζόμαστε την καμπάνια σας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοσή της.

Ιnstagram ads

Αξιοποιούμε το λογότυπο σας ώστε η επιχείρησή σας να είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, προσφέρουμε μοναδικές εικόνες και video και χρησιμοποιούμε τα σωστά εργαλεία targeting για τις διαφημίσεις σας.

Τwitter ads

Προβάλλουμε τα προϊόντα και την επιχείρησή σας μέσω των πλέον κατάλληλων hashtag και οργανωμένων στοχευμένων διαφημίσων ώστε να αποκτήσετε νέους followers και πελάτες.