Κατακτήστε τα Social Media με τους ειδικούς της Arborwebsites


Προβάλλουμε την επιχείρησή σας εκεί που βρίσκονται οι υποψήφιοι πελάτες σας. Δίνουμε στην επιχείρησή σας την προβολή που της αξίζει!

  • Τακτική ενημέρωση των Social Media σας
  • Δημιουργία και σχεδίαση επαγγελματικών προφίλ
  • Διαφήμιση και προώθηση μέσω Facebook Ads
  • Προβολή των κοινωνικών δικτύων σας σε στοχευμένο κοινό

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Καλώς Ήρθατε Στην Νέα Εποχή Της Επικοινωνίας

Τα Social Media, ή αλλιώς μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν επιφέρει την επανάσταση, στον τομέα της διαπροσωπικής επικοινωνίας.

Ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός των διαθέσιμων πλατφορμών Social Media, αλλά και των χρηστών αυτών, καθιστά επιβεβλημένη τη χρήση τους, για την προώθηση μιας επιχείρησης ή/και ενός Brand, στο κοινό τους.

Η αλληλεπίδραση με τους υφιστάμενους, αλλά και, μελλοντικούς, πελάτες, συμβάλει στην εδραίωση του Customer Engagement, δηλαδή της αφοσίωσής τους, στο Brand, ή την επιχείρηση, μέσω των επικοινωνιακών δεσμών, που έχει αναπτύξει με αυτήν.

Τι κάνει επιτακτική την παρουσία σας στα Social Media;

Το Web Presence σας, ή, αλλιώς, η παρουσία σας, στο διαδίκτυο, είναι η Online επικοινωνιακή σφραγίδα σας, της οποίας, η βαρύτητα, ξεπερνά, πλέον, αυτή της οποιαδήποτε άλλης επικοινωνιακής στρατηγικής, ακολουθούσατε, μέχρι σήμερα.

Αναλογιστείτε, ότι, τα Social Media, σας προσφέρουν, την, μοναδική ευκαιρία, να ενημερώνετε, σε πραγματικό χρόνο, το κοινό σας, σχετικά με τις διάφορες δραστηριότητες, τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες σας, αλλά και οποιαδήποτε άλλα νέα, της επιχείρησης, ή του Brand σας.

Επίσης, η αλληλεπίδρασή σας, με το κοινό, σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις πραγματικές ανάγκες των πελατών σας, και να αποκτήσετε μια σφαιρική άποψη, σχετικά με το σοσιοοικονομικό τους προφίλ, τις αγοραστικές τους προτιμήσεις, αλλά και την άποψή τους, για το Brand σας.

Ποια η διαφορά ερασιτεχνικής και επαγγελματικής διαχείρισης των Social Media;

Είναι βέβαιο, ότι, ένας ερασιτέχνης, ή ακόμα και ένα Team ερασιτεχνών, δε θα δώσει, τη δέουσα προσοχή, στη διαχείριση των Social Media σας. Το γεγονός αυτό, οφείλεται, στην ελλιπή κατάρτιση, σχετικά με αυτά, αλλά, και, συχνά, στην έλλειψη ενδιαφέροντος, και χαμηλού κινήτρου, αναφορικά με τη δουλειά τους.

Μια υπηρεσία χαμηλού κόστους, αποφέρει και χαμηλό Value. Ένα πρόχειρο αποτέλεσμα, υπονομεύει την αξιοπιστία της επιχείρησής σας, και, τη φέρνει σε μειονεκτική θέση, στην αγορά, έναντι αυτής των ανταγωνιστών σας.

Αντίθετα, ένα Team από Social Media Experts, συνυπολογίζει, όλες τις επιμέρους, ιδιόμορφες παραμέτρους, κάθε πλατφόρμας, πριν προχωρήσει στην κατάρτιση μιας εξατομικευμένης στρατηγικής, για την παρουσία, της κάθε επιχείρησης, σε κάθε ένα από τα διαθέσιμα Social Media.

Η Φιλοσοφία μας σχετικά με το Social Media Marketing

Στη  arborwebsites.com, πιστεύουμε ότι, όσο συχνότερα επιδιώκετε την επαφή και την παροχή ποιοτικού Content (περιεχομένου) στο κοινό σας, τόσο περισσότερο εδραιώνεστε στη συνείδησή του, αλλά και τόσο ευκολότερα πετυχαίνετε τους στόχους των προωθητικών σας ενεργειών.

Η επιχείρησή σας, πρέπει να βρίσκεται στο…

Facebook

Με 5 εκατ. ενεργούς χρήστες στην Ελλάδα, και, συνολικά, 2 δις ενεργούς χρήστες το μήνα, παγκοσμίως, το Facebook είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα Social Media.

Το Content, που αναρτάται στο Facebook, είναι πολυσχιδές, και μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες, βίντεο, άρθρα, κ.ά.. Είναι βέβαιο, ότι, με την κατάλληλη έρευνα, και τη χρήση μιας εξειδικευμένης ομάδας Content Creators, η σελίδα σας, στο Facebook, μπορεί να γίνει μαγνήτης επισκεπτών, που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες σας!

Με τη δημιουργία, αλλά και τη συνεχή ανανέωση, της σελίδας σας, στο Facebook, μπορείτε, δυνητικά, να απευθυνθείτε σχεδόν στο μισό πληθυσμό της Ελλάδας, ενώ, εμπιστευόμενοι τις εξαιρετικές στρατηγικές Social Media Management, της arborwebsites.com, είναι δυνατόν να στοχεύσετε, εξειδικευμένα, σε εκείνη τη μερίδα του κοινού, που θα μετατραπεί, άμεσα, σε Followers, αλλά και πελάτες σας!

Instagram

Η δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα Social Media παγκοσμίως, δεν είναι άλλη από το Instagram, μια θυγατρική εταιρεία του Facebook, που μετρά 800 εκατ. ενεργούς χρήστες το μήνα.

Οι αναρτήσεις στο Instagram, είναι οπτικοακουστικού περιεχομένου, δηλαδή, περιλαμβάνουν βίντεο, και εικόνες. Λαμβάνοντας υπόψιν, ότι, το Video, θεωρείται, από τους Marketers, η πλέον δυναμική κατηγορία Content, το Instagram, είναι η καταλληλότερη πλατφόρμα, για την προώθηση Videos και Animations.

Επιπρόσθετα, μέσω του Instagram, μπορείτε να συνάψετε συνεργασίες με Top Influencers, στον τομέα σας, και να επεκτείνετε, οργανικά, το πελατολόγιό σας, μέσω της οργανικής προβολής των προϊόντων, ή των υπηρεσιών σας, στους Followers των Influencers.

YouTube

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα Video Streaming στον κόσμο, ανήκει, στον όμιλο επιχειρήσεων της Google, και προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες διαφήμισης με αυτή.

Οι 1,3 δις χρήστες του YouTube βλέπουν, κατά μέσο όρο, 5 δις βίντεο την ημέρα, ενώ η μέση επίσκεψη στην ιστοσελίδα, μέσω κινητής συσκευής, διαρκεί πάνω από 40 λεπτά.

Δημιουργώντας πρωτογενές Video Content, και αναρτώντας στο YouTube, εκμεταλλεύεστε τη δύναμη του Video, και τραβάτε το ενδιαφέρον των πελατών, αλλά και των επισκεπτών, της σελίδας σας, οι οποίοι και είναι πιθανότερο να παρακολουθήσουν, ένα βίντεο, που θα τους τραβήξει την προσοχή, ενώ, παράλληλα, θα τους περάσει, και το ζητούμενο, διαφημιστικό μήνυμα!

Twitter

Η προσφιλής πλατφόρμα Microblogging – δηλαδή, συγγραφής μικρών, ενημερωτικών μηνυμάτων – μετρά 300 εκατ. χρήστες, το μεγαλύτερο ποσοστό, μάλιστα, των οποίων, είναι ευκατάστατοι Millennials (άτομα που έχουν γεννηθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, μέχρι και τα μέσα των ’00).

Μέσα σε 280 χαρακτήρες, τα μηνύματα στο Twitter προσφέρουν συμπυκνωμένο το επιθυμητό διαφημιστικό μήνυμα, στοχεύοντας στην άμεση, και, σχεδόν, παθητική, επεξεργασία του από τους παραλήπτες-χρήστες του Twitter.

Pinterest

Με 175 εκατ. χρήστες παγκοσμίως, το Pinterest είναι μια πλατφόρμα Social Media στην οποία οι χρήστες «καρφιτσώνουν» Content που τους ενδιαφέρει, στον δικό τους, Online «φελοπίνακα» (Board), στον οποίο μπορούν και να έχουν πρόσβαση, ανά πάσα στιγμή, μέσω του υπολογιστή τους, ή οποιασδήποτε Mobile συσκευής.

87% των χρηστών του Pinterest, έχουν δηλώσει ότι, έχουν αγοράσει, κάποιον προϊόν, το οποίο είδαν στο Pinterest, ενώ, επιπλέον, το 72% αυτών, χρησιμοποιούν τις προτάσεις, που έχουν δει στο Pinterest, για να αποφασίσουν τι θα αγοράσουν Offline.

Χρησιμοποιώντας πρωτότυπες φωτογραφίες, ή και σύντομα βίντεο, τα οποία τραβούν το ενδιαφέρον των χρηστών του Pinterest, δημιουργείτε μια συνεχή ροή Content, το οποίο και αποθηκεύουν, οι ακόλουθοί σας, στο Board τους, μοιράζοντάς το, με τους δικούς τους ακολούθους, και ανατρέχοντας, σ ’αυτό, όποτε χρειάζονται χρήσιμες πληροφορίες, ή Entertainment.

Το Pinterest, λοιπόν, αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο οργανικής προβολής, αλλά και αρχειοθέτησης, των προωθητικών σας ενεργειών. Επιπλέον, μέσω των Promoted Pins, όπως λέγεται το πρόγραμμα διαφήμισης μέσω του Pinterest, τα προϊόντα, και οι υπηρεσίες σας, φτάνουν στα μάτια του Target Group σας, και επιφέρουν, άμεσα, την αύξηση της δημοτικότητας, αλλά και των πωλήσεών σας!

Google+

Με 2.2 δις ενεργά Profiles, το Google+ αποτελεί την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της Google, της #1 μηχανής αναζήτησης στον κόσμο. Οι χρήστες του Google+, δαπανούν, κατά μέσο όρο, 12 λεπτά σε κάθε συνεδρία τους στο δίκτυο αυτό.

To Google+ πρόκειται για ένα δίκτυο, στο οποίο τα προφίλ των μελών του, δημιουργούνται αυτόματα, με τη δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail. Αυτό, συνεπάγεται την μεγάλη απήχηση του δικτύου αυτού, καθώς, προβάλει, τα όποια προωθητικά μηνύματα, στον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό χρηστών του Gmail.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους Marketing Experts, η καταχώρηση, της επιχείρησής σας, στο Google+, συνδράμει στο να αποκτήσετε καλύτερο SEO, και άρα, να ισχυροποιήσετε τη θέση της ιστοσελίδας σας, στην λίστα λημμάτων, της μηχανής αναζήτησης, της Google!

TripAdvisor

Γνωστό και ως «το Google του ταξιδιωτικού κόσμου», το TripAdvisor αποτελεί τη μεγαλύτερη ιντερνετική πλατφόρμα για επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης, του τουρισμού, και της διασκέδασης.

Με 6000 μοναδικούς χρήστες, κάθε λεπτό, το TripAdvisor, είναι, συχνά, ο πρώτος Online προορισμός των ταξιδιωτών που αναζητούν τα καλύτερα καταλύματα, εστιατόρια, Club, ή θεματικά πάρκα, στην εκάστοτε περιοχή, που επισκέπτονται.

Η επίτευξη, αλλά και η διατήρηση, ενός υψηλού Bubble Rating, στο TripAdvisor, καθώς και η συλλογή μεγάλου αριθμού θετικών κριτικών, συντελεί, στο να εμφανίζεται, η επιχείρησή σας, στα κορυφαία αποτελέσματα της σελίδας, και να αποτελεί, πόλο έλξης, για τους διάφορους επισκέπτες της ιστοσελίδας, που ψάχνουν, μια επιχείρηση, ακριβώς, σα τη δική σας!

Κερδίστε Πελάτες Μέσω Των Social Media

Η παρουσία της επιχείρησής σας, σε όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, είναι επιτακτική.

Σας βοηθάμε να δαμάσετε τη δύναμη των Social Media, με σκοπό την προσέλκυση, και τη διατήρηση, νέων, αλλά και υπαρχόντων, πελατών.

Social Media Marketing Στη arborwebsites.com

Πλήρης διαχείριση όλων των Social Media Pages Αναλαμβάνουμε, εξολοκλήρου, τη διαχείριση των σελίδων σας σε Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest, Google+, TripAdvisor, ενώ δημιουργούμε τους λογαριασμούς σας σε αυτά, σε περίπτωση απουσίας τους.

Προβολή των κοινωνικών δικτύων σας σε στοχευμένο κοινό
Γνωστοποίηση της ύπαρξης των σελίδων σας στα προαναφερθέντα κοινωνικά δίκτυα, και εφαρμογή στρατηγικών που αποσκοπούν στην αύξηση της απήχησής τους, και την απόκτηση πολυάριθμων, και ενεργών, Followers.

Διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών σας στις μεγαλύτερες πλατφόρμες Social Media
Προσέλκυση πελατών βάσει απόλυτα εξειδικευμένων παραμέτρων, οι οποίες και επιτρέπουν τη διεύρυνση του πελατολογίου σας, ξεπερνώντας τους οποιουσδήποτε περιορισμούς, οι οποίοι τίθενται από τα συμβατικά μέσα διαφήμισης.

Δημιουργία και Ανάρτηση πρωτότυπου και ενδιαφέροντος Content Παροχή υπηρεσιών Copyrighting και Blogging, με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση του κοινού σας, αλλά και την πληροφόρησή του, σχετικά με θέματα που άπτονται του χώρου δραστηριοποίησης της επιχείρησής σας, καθώς και με τα διάφορα νέα της.

Αλληλεπίδραση με τους πελάτες & δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης
Απάντηση στα αιτήματα και τα μηνύματα των πελατών σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, προσφέροντάς σας εξαιρετικού επιπέδου Concierge Services. Μέσω της συνεχούς και επαγγελματικού επιπέδου επικοινωνίας μαζί με τους πελάτες σας, επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη μιας αμφίδρομης, και, προσωπικής, σχέσης, η οποία και συμβάλει στη δημιουργία άριστων εντυπώσεων, αλλά και αυξημένου Customer Loyalty, από πλευράς των πελατών σας.

Εδραίωση του Brand Awareness σας Ισχυροποίηση της ταύτισης των παρεχόμενων προϊόντων ή/και υπηρεσιών σας, με το Brand της επιχείρησής σας, στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της θέσης της επιχείρησής σας στον συγκεκριμένο τομέα δραστηριότητά της.

Εμπιστευτείτε Τους Expert Social Media Marketers Της arborwebsites.com

Αποκτήστε ένα μεγάλο αριθμό Followers, και προσφέρετέ τους υψηλό Value, το οποίο και θα οδηγήσει σε αυξημένο Customer Loyalty! Κερδίστε, σήμερα, το στοίχημα της Social Media, επικοινωνώντας με το Expert Team της arborwebsites.com!

Το αποτελεσματικό Social Media Marketing εγγυάται την απογείωση της επιχείρησής σας

Μπορείτε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό με το Social Media Marketing

Πιστότητα Πελατών

Αυξάνουμε τα Likes και τους Followers σας με σκοπό την αύξηση της πιστότητας των πελατών σας.

Κοινωνικό Προφίλ

Αναδεικνύουμε το κοινωνικό προφίλ της επιχείρησής σας το οποίο θα προσελκύσει νέους πελάτες

Βελτίωση Στο SEO

Βελτίωση στα αποτελέσματα αναζήτησης (SEO) καθώς η Google δίνει πλέον βαρύτητα στα Social Signals

Αποτελεσματική Διαχείριση

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση των Social Media για λογαριασμό σας με φρέσκο, ποιοτικό και ενδιαφέρον περιεχόμενο που ενισχύει την αλληλεπίδραση των χρηστών με την ιστοσελίδα σας

Facebook ads

Aνάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού, αξιοποιούμε κατάλληλα τα Insights και παρακολουθούμε και διαχειριζόμαστε την καμπάνια σας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοσή της.

Ιnstagram ads

Αξιοποιούμε το λογότυπο σας ώστε η επιχείρησή σας να είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, προσφέρουμε μοναδικές εικόνες και video και χρησιμοποιούμε τα σωστά εργαλεία targeting για τις διαφημίσεις σας.

Τwitter ads

Προβάλλουμε τα προϊόντα και την επιχείρησή σας μέσω των πλέον κατάλληλων hashtag και οργανωμένων στοχευμένων διαφημίσων ώστε να αποκτήσετε νέους followers και πελάτες.