Οι Υπηρεσίες μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε τη νέα ιστοσελίδα σας και τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες internet, που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας.

Σχεδιασμός λογότυπου

Η επιτυχημένη εταιρική ταυτότητα ξεκινάει από ένα επιτυχημένο λογότυπο.

Η δημιουργία ενός επιτυχημένου λογότυπου βασίζεται στο creative ταλέντο και στην εμπειρία τόσο στην επικοινωνία όσο και στο marketing, με τελικό σκοπό τις επικοινωνιακές και εμπορικές σας ανάγκες. Η Arbor, λαμβάνοντας υπόψη την προσωπική σας αισθητική και παρέχοντας συμβουλές marketing και ορισμού του target group της επιχείρησής σας, θα σχεδιάσει εμπνευσμένα λογότυπα για να επιλέξετε αυτό που θα οδηγήσει στην επιτυχία και κερδοφορία.

Διαφημιστικά banners

Η επιχείρισή σας στον ψηφιακό και έντυπο κόσμο.

Ένα ελκυστικό διαφημιστικό banner για δημοσίευση είτε στο internet είτε σε έντυπα προσφέρει τη δυνατότητα προσέλκυσης νέων πελατών με εξαιρετικά χαμηλό κόστος και προϋποθέτει το ταλέντο και την γνώση της αγοράς. Η Arbor θα σχεδιάσει το banner που επιθυμείτε βασισμένη στους κανόνες marketing και την πολυετή γνώση της αγοράς, σε όποιες διαστάσεις επιθυμείτε. Το μήνυμα στους υποψήφιους πελάτες σας θα σταλεί δυνατά!

Υπηρεσίες φιλοξενίας

Με εξασφαλισμένο το 99.5% uptime και με αξιόπιστα datacenter στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η ιστοσελίδα σας «τρέχει» γρήγορα και παραμένει προστατευμένη. Στις βασικές υπηρεσίες θα βρείτε:

Φιλοξενία με απεριόριστο όριο και απεριόριστο αριθμό email λογαριασμών.
Σταθερή ανανέωση του υπολογιστικού εξοπλισμού (servers).
Fall Over μηχανήματα για όλους τους servers.
Eπιλογή για Windows ή Linux Servers.
Επιτυχημένη anti-spam πολιτική και anti-virus software.
Ευκολόχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης web mails.
Παροχή στατιστικών επισκεψιμότητας και αναλυτικής κίνησης χρηστών.

Ψηφιακή επιμόρφωση

Η Arbor διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διεξαγωγή σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων ενηλίκων. Εφόσον η επιλογή της νέας σας ιστοσελίδας είναι δυναμική ή αποκτήσατε νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέρουμε τη δυνατότητα αποτελεσματικών σεμιναρίων στο προσωπικό σας, ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της κατασκευής. Οι εκπαιδεύσεις μπορούν να γίνουν και στο δικό σας χώρο, ενώ παράλληλα προσφέρονται εγχειρίδια χρήσης της ιστοσελίδας.

Ακόμα η Arbor, μπορεί να προσφέρει επιστημονική και έγκυρη εκπαίδευση σε ζητήματα marketing και επικοινωνίας με το target group σας, ώστε το σύνολο του εμπλεκόμενου προσωπικού να είναι καταρτισμένο και στοχευμένο στην αποτελεσματική ψηφιακή εικόνα της επιχείρησής σας.

ιστοσελΙΔες

Φιλική σχεδίαση, εύκολη πλοήγηση και μοναδική παρουσίαση της επιχείρησής σας.

Περισσότερα…

E-shops

Δυναμικά εργαλεία, πετυχημένο ηλεκτρονικό εμπόριο και υψηλά αποτελέσματα πωλήσεων.

Περισσότερα…

Διαφήμιση

Επιτυχημένη στρατηγική, προσαρμοσμένη στο δικό σας target group, με χαμηλά κόστη.

Περισσότερα…