Οι Υπηρεσίες μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε τη νέα ιστοσελίδα σας και τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες internet, που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας.

Σχεδιασμός λογότυπου

Η επιτυχημένη εταιρική ταυτότητα ξεκινάει από ένα επιτυχημένο λογότυπο.

Η δημιουργία ενός επιτυχημένου λογότυπου βασίζεται στο creative ταλέντο και στην εμπειρία τόσο στην επικοινωνία όσο και στο marketing, με τελικό σκοπό τις επικοινωνιακές και εμπορικές σας ανάγκες. Η Arbor, λαμβάνοντας υπόψη την προσωπική σας αισθητική και παρέχοντας συμβουλές marketing και ορισμού του target group της επιχείρησής σας, θα σχεδιάσει εμπνευσμένα λογότυπα για να επιλέξετε αυτό που θα οδηγήσει στην επιτυχία και κερδοφορία.

Διαφημιστικά banners

Η επιχείρισή σας στον ψηφιακό και έντυπο κόσμο.

Ένα ελκυστικό διαφημιστικό banner για δημοσίευση είτε στο internet είτε σε έντυπα προσφέρει τη δυνατότητα προσέλκυσης νέων πελατών με εξαιρετικά χαμηλό κόστος και προϋποθέτει το ταλέντο και την γνώση της αγοράς. Η Arbor θα σχεδιάσει το banner που επιθυμείτε βασισμένη στους κανόνες marketing και την πολυετή γνώση της αγοράς, σε όποιες διαστάσεις επιθυμείτε. Το μήνυμα στους υποψήφιους πελάτες σας θα σταλεί δυνατά!

Υπηρεσίες φιλοξενίας

Με εξασφαλισμένο το 99.5% uptime και με αξιόπιστα datacenter στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η ιστοσελίδα σας “τρέχει” γρήγορα και παραμένει προστατευμένη. Στις βασικές υπηρεσίες θα βρείτε:

Φιλοξενία με απεριόριστο όριο και απεριόριστο αριθμό email λογαριασμών.
Σταθερή ανανέωση του υπολογιστικού εξοπλισμού (servers).
Fall Over μηχανήματα για όλους τους servers.
Eπιλογή για Windows ή Linux Servers.
Επιτυχημένη anti-spam πολιτική και anti-virus software.
Ευκολόχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης web mails.
Παροχή στατιστικών επισκεψιμότητας και αναλυτικής κίνησης χρηστών.

Ψηφιακή επιμόρφωση

Η Arbor διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διεξαγωγή σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων ενηλίκων. Εφόσον η επιλογή της νέας σας ιστοσελίδας είναι δυναμική ή αποκτήσατε νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέρουμε τη δυνατότητα αποτελεσματικών σεμιναρίων στο προσωπικό σας, ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της κατασκευής. Οι εκπαιδεύσεις μπορούν να γίνουν και στο δικό σας χώρο, ενώ παράλληλα προσφέρονται εγχειρίδια χρήσης της ιστοσελίδας.

Ακόμα η Arbor, μπορεί να προσφέρει επιστημονική και έγκυρη εκπαίδευση σε ζητήματα marketing και επικοινωνίας με το target group σας, ώστε το σύνολο του εμπλεκόμενου προσωπικού να είναι καταρτισμένο και στοχευμένο στην αποτελεσματική ψηφιακή εικόνα της επιχείρησής σας.

Google Shopping Ads – Ήρθαν στην Ελλάδα

Τα Shopping Ads ήρθαν στην Ελλάδα και υπόσχονται να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις στο eshop σου! Οι διαφημίσεις εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης της Google, προτρέποντας τον χρήστη να πραγματοποιεί απευθείας αγορές από τα αποτελέσματα αναζήτησης.  
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα εγκαινιάσουμε το Shopping ads στην Ελλάδα. Το Shopping ads περιλαμβάνει φωτογραφίες και τιμές για να βοηθά τους καταναλωτές να βρίσκουν τα προϊόντα που αναζητούν και τους διαφημιστές να προσεγγίσουν τους καταναλωτές που θέλουν να τα αγοράσουν.», δήλωσε ο Ηλίας Σούσης, Sector Lead Branding and Agencies της Google για την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Πως εμφανίζονται τα Shopping Ads;

Οι διαφημίσεις αυτές εμφανίζονται στις αναζητήσεις της Google με βάση τη λέξη-κλειδί που αναζητά ο χρήστης. Θα τις βρεις στην κορυφή των αποτελεσμάτων, πάνω από οργανικά αποτελέσματα, από άλλα Google Ads ή ακόμα και πάνω από τους χάρτες. Εμφανίζονται ως προϊόντα με εικόνα, τιμή και το όνομα του καταστήματος. Οι διαφημίσεις αυτές παρέχουν στους χρήστες μία αντιπροσωπευτική εικόνα των προϊόντων που ενδιαφέρονται να αγοράσουν.

Εμφανίζονται επίσης και στο πλαϊνό μέρος των αναζητήσεων.

Επιπλέον, εμφανίζονται στο Display network (π.χ. YouTube ), σε search partners καθώς και στην καρτέλα Αγορές της Google. Η συγκεκριμένη καρτέλα λειτουργεί ως ένα ολοκληρωμένο marketplace σύγκρισης τιμών δίνοντας στο χρήστη την ευκαιρία να συγκρίνει τιμές και χαρακτηριστικά ανάμεσα στα διαθέσιμα καταστήματα.

Θέλεις να μάθεις πως τα Shopping Ads μπορούν να βοηθήσουν τη δική σου επιχείρηση;

Επικοινώνησε μαζί μας στο 215 555 70 04

ιστοσελΙΔες

Φιλική σχεδίαση, εύκολη πλοήγηση και μοναδική παρουσίαση της επιχείρησής σας.

Περισσότερα…

E-shops

Δυναμικά εργαλεία, πετυχημένο ηλεκτρονικό εμπόριο και υψηλά αποτελέσματα πωλήσεων.

Περισσότερα…

Διαφήμιση

Επιτυχημένη στρατηγική, προσαρμοσμένη στο δικό σας target group, με χαμηλά κόστη.

Περισσότερα…