Διαφήμιση & SEO υπηρεσίες


Η πιο σημαντική πηγή νέων επισκεπτών και πελατών για την ιστοσελίδα σας.

Οι μηχανές αναζήτησης στο σύνολό τους αλλά ιδιαίτερα η Google που κατέχει περίπου το 95% της αγοράς είναι κρίσιμος χώρος για να γνωρίσουν την ιστοσελίδα και την επιχείρησή σας νέοι πελάτες.

Οι υπηρεσίες Search Engine Optimization (SEO) είναι ένα σύνθετο πακέτο πρακτικών που πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό της Arbor ώστε σταδιακά να εμφανιστείτε ψηλά στις λίστες αποτελεσμάτων αναζήτησης με τη χρήση των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών.

Εξαιρετικός είναι ο συνδυασμός των SEO υπηρεσιών με τις διαφημίσεις μέσω Google Adwords, γιατί μέσω των διαφημίσεων Google είναι εξασφαλισμένη η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις, συνδυάζοντας αύξηση και των πωλήσεων αλλά και της αύξησης των επισκεπτών.

Facebook ads

Aνάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού, αξιοποιούμε κατάλληλα τα Insights και παρακολουθούμε και διαχειριζόμαστε την καμπάνια σας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοσή της.

Ιnstagram ads

Αξιοποιούμε το λογότυπο σας ώστε η επιχείρησή σας να είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, προσφέρουμε μοναδικές εικόνες και video και χρησιμοποιούμε τα σωστά εργαλεία targeting για τις διαφημίσεις σας.

Τwitter ads

Προβάλλουμε τα προϊόντα και την επιχείρησή σας μέσω των πλέον κατάλληλων hashtag και οργανωμένων στοχευμένων διαφημίσων ώστε να αποκτήσετε νέους followers και πελάτες.